Webes hőmérséklet, páratartalom és CO2 távadó relékimenetekkel
Hőmérséklet, páratartalom és szén-dioxid távadó két relékimenettel.
A távadót agresszív alkotókat nem tartalmazó levegő hőmérsékletének, páratartalmának és CO2 koncentrációjának online monitoringjára tervezték. Külső eszközök vezérelhetők a két relékimenet felhasználásával.
Nagy pontosságú kapacitív polimer érzékelőnek köszönhetően kiváló, hosszú idejű kalibrációs stabilitás és maximális pontosság. A mért értékek átszámíthatók más páratartalom értelmezésre: harmatpont, abszolút páratartalom, fajlagos páratartalom, keverési arány és a fajlagos entalpia.
A CO2 koncentráció mérése egy 2-forrású, 2-sugaras folyamaton alapul. CO2 mérés hosszú idejű stabilitása a jól bevált nem szóródó infravörös (NDIR) elven működő CO2 mérőcellának köszönhetően biztosított. Az egyedülálló, szabadalmaztatott automatikus kalibrációs eljárás kompenzálja az infravörös fényforrás öregedését és garantálja a magas megbízhatóságot, a hosszú idejű stabilitást és szükségtelenné teszi mérőeszköz időszakos terepi újra kalibrálását.
Possibility to extend the measuring range for an additional charge:
- Measuring range: 0 to 10 000 ppm
- Accuracy: 100 ppm + 5% of the measured value at 25 °C and 1013 hPa
-
TermékkódH6520
-
Garancia3 év
Műszaki adatok
Mért paraméter
-60...+80 °C között
0...400 g/m3között
0...550 g/kg között
0…995 g/kg között
0…995 g/kg között
Jellemzők
Alkalmazások:
Gyártási tevékenység és raktározás - A gyártási tevékenység és raktározási körülmények monitoringja -200°C...+600°C hőmérésklet tartományban. Adatok továbbítása COMET Database adatbáziskezelőbe, vagy más cégek SCADA rendszerébe.
Adatközpontok és szerverszobák - Hőmérséklet és páratartalom, vízbetörés, ajtó-(ablak) nyitás, -zárás, mozgás és füst monitoring adatközpontokban, rackszekrényekben. SNMP monitoring, távriasztás emailben és Syslog-al.
Egészségközpontok és laboratóriumok - Tárolás monitoring tárolóterekben -200 °C hőmérsékletig.
Ipar és gyártási folyamatok - Hőmérséklet és páratartalom monitoring az élelmiszeriparban, gyógyszeriparban, légterekben, stb.
Élelmiszeripar - A kritikus folyamatok monitoringja a HACCP szabvány szerint az előre nem várt - az áruk romlásához vezető - események azonnali értesítésével.